X
array(0) { }

Multimédia

Grafikai munkák

A NetProfil biztosítja vállalkozásod teljes grafikai megjelenését.

Piacvezető grafikai szoftvereket használunk munkánk során. Kreativitásunkkal és fejlesztői eszközparkunkkal biztosítunk innovatív megoldásokat és impozáns megjelenést ügyfeleinknek.

Mi a NetProfil-nál tudjuk, hogy minden ember számára ösztönösen fontos tényező az első benyomás. Amikor először találkozunk valamivel sokszor öntudatlanul is véleményezzük, megítéljük a dolgokat. Egy jól eltalált cégprofil és kiváló marketing kommunikáció akár pár hónap alatt a piaci szegmensed élmezőnyébe juttathat.

Versenyképes áron világszínvonalú megjelenést biztosítunk partnereinknek!

Kérj ajánlatot teljes arculattervezésre vagy részmunkákra:

Ajánlatkérés Marketing

Tartalomfejlesztés

Mi a NetProfil -nál tudjuk, hogy éppen elég dolgod van vállalkozásod ügyeivel és nem mindenkinek van ideje, tehetsége tartalmas szövegeket írni marketing célra.

Az impozáns megjelenés mellett a sikeres vállalkozás alapkövetelményének mondható a minőségi, releváns tartalom. A honlapodnak, a Facebook kommunikációdnak és egyéb média megjelenésednek olyan tartalommal kell rendelkeznie, ami alátámasztja hozzáértésedet, informálja ügyfeleidet és megoldást kínál problémáikra.

A NetProfil csapata azért dolgozik, hogy partnerei kommunikációját a fennálló igényekre szabva a lehető legkiválóbban kivitelezze. A jó tartalom ügyfélszerző hatású. Online tartalmad akkor is keresi a pénzt, amikor Te mással foglalkozol!

Tartalomfejlesztés szolgáltatások:

Ajánlatkérés Honlapkészítés

Videó és animáció

Mi a NetProfil -nál minőségi, innovatív videótartalmat készítünk.

Kétségtelenül az egyik leghatékonyabb marketingeszköz a videós tartalom. Manapság kis költségvetéssel is lehet ütős marketingvideót készíteni, melynek terjesztése a közösségi média platformjain keresztül igen hatékony és kifizetődő. Fogalmazzuk meg a Te vállalkozásodnak mi a legfőbb közölni valója partnereivel és leendő vásárlóival. Videóval kommunikálva könnyebben szólítod meg potenciális célközönséged. A videómarketing kiváló befektetés, hatékonyabb, mint gondolnád.

Innovatív megoldásokat kínálunk és elkészítjük számodra azokat a tartalmakat, melyekkel leghatékonyabban tudod elérni célközönséged.

Professzionális kamera és fotós felszerelésünkkel minőségi felvételeket készítünk. Piacvezető szoftverekkel és csúcskategóriás számítógépekkel végezzük az utómunkálatokat, így tudjuk garantálni a tőlünk megszokott minőséget.

Növeld ügyfélkörödet hatékony videómarketinggel!

Kérj ajánlatot és bízd magad a NetProfil csapatára!

Ajánlatkérés NetProfil

Programozás

Mi a NetProfil -nál kimagasló minőségben, precízen dolgozunk.

A NetProfil csapata minden fontos médiatartalom létrehozásához szükséges programnyelvben jártas és tapasztalt. Legyen szó bármilyen igényedről, kérd árajánlatunkat és egy személyes konzultációt, hogy az igények pontos feltárása után releváns árajánlattal szolgálhassunk számodra.

Egyedi adatkezelési rendszereket építünk, legyen szó webshopról, honlapról, raktározási vagy ügyfélkezelő rendszerről. Készíthetünk Neked egyedi blogot, hírportált, esetleg egy applikációt vállalkozásodnak.

Vállalkozz sikerrel, légy innovatív!

Könnyítsd meg a munkád és emeld ügyfeleid felhasználói élményét személyre szabott rendszerek kiépítésével.

Keresd a NetProfil csapatát egyedi ajánlatunkért!

Ajánlatkérés Marketing

Bővítsd ügyfélkörödet dinamikusan!

Marketing tevékenységed bízd a NetProfil -ra!

Marketing

Ügyfélközpontú, lenyűgöző megjelenés!

Gondosan megtervezett honlapok a NetProfil -tól.

Ajánlatkérés Honlap árak

Színvonalas médiatartalmat készítünk!

Videógyártás és animáció készítés!

Multimédia

Az oldal használatával elfogadod a cookie-kat és az

Általános Felhasználói Szabályzatot. (ÁFSZ)

Az oldal használatával elfogadod a cookie-kat és az

Általános Felhasználói Szabályzatot. (ÁFSZ)