NetProfil.hu

array(0) { }

WEBOLDAL ÉS WEBÁRUHÁZ ÁRAK

Költséghatékony, teljes értékű megoldás egy alapfunkciókkal rendelkező egyedi webáruház indításához. Kis termék- és ügyfélkörrel rendelkező vállalkozásoknak ajánljuk.

Egyedi kinézet

Mobilbarát honlap

Kulcsrakész beüzemelés

Kényelmes vásárlói funkciók

Bannerek, termékajánló slide

Korlátlan kategória

Készletkezelés

Rendelés státusz kezelés

Netprofil admin felület

netto 220 000 Ft

198 000 Ft

-22 000 Ft (-10%) a nettó árból!

AKCIÓ

Kiváló megoldás párezres termékkörrel rendelkező webáruház indításához. Magas színvonalú szolgáltatásokkal, nagyobb webáruház-forgalom kiszolgálásához.

Az Kezdő webáruház funkciói

Szerkeszthető menük

Szerkeszthető főoldal

Termékadat testreszabás

Marketing intergációk

Promóció modul

Bankkártyás fizetés

Emailek szerkesztése

Rendelésmódosítás

nettó 470 000 Ft

399 500 Ft

-70 500 Ft (-15%) a nettó árból!

AKCIÓ

Ez a jó választás, ha nagy termékkörrel rendelkezel, a webáruház üzemeltetésén többen dolgoztok együtt és fontos a sokrétű ügyviteli beállítás lehetősége.

A Haladó webáruház funkciói

Termékértékelés

Hírek modul

Logisztika modul

Korlátlan egyedi aloldal

CMS tartalomkezelő

Gyűjtős értékesítés

Szállítási területek

Adminok, jogosultságok

nettó 890 000 Ft

712 000 Ft

-178 000 Ft (-20%) a nettó árból!

AKCIÓ

Bemutatkozó weboldal szolgáltatóknak és kisvállalkozóknak. Könnyen szerkeszthető tartalom, minőségi honlapon, egyedileg vállalkozásokra szabva.

Egyedi kinézet

Mobilbarát honlap

Tartalomszerkesztő CMS

Egyedi menük és oldalak

Hírek modul

Banner modul

Kapcsolatfelvétel oldal

Ügyfél adatbázis építés

Netprofil admin felület

bruttó 165 100 Ft

130 000 Ft

Nem akciós termék.

Nem tudod, melyik csomag lenne a legjobb választás számodra?

Ajánlatkészítés előtt felvesszük veled a kapcsolatot, és segítünk felmérni a szükségleteidet és a lehetőségeket vállalkozásod számára. Kérj ajánlatot a legszimpatikusabb csomagra, vagy töltsd ki a kapcsolatfelvételi űrlapunkat, és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot. Nem tudsz hibázni a csomagválasztással, szakértő segítséget nyújtunk a megfelelő webáruház kiválasztásában, vállalkozásodra szabott ajánlatot készítünk.

Miért vásárolj NetProfil terméket online értékesítéshez?

1.

Webáruház és ügyviteli rendszer egyben

A NetProfil webáruházak nem csak webáruházak, hanem ügyviteli rendszerek is egyben. Különböző csomagajánlatokban számtalan funkciót kínálunk. Többek között bizonylat alapú készletkezeléssel, fuvarszervezéssel, a rendszerből való számlázással és csomagfeladással, valamint automatizált folyamatokkal is segítjük a munkádat. Az elérhető funkciók webáruházcsomagonként változnak. Támogatjuk a növekedést, bármikor lehetőséged van nagyobb webáruházcsomagra váltani és kihasználni a nagyobb csomagban rejlő lehetőségeket.

2.

Könnyű kezelés, hatékony munkavégzés

A webáruház és az ügyviteli modulok kezelése gyerekjáték! Státuszalapú rendeléskezeléssel könnyen kezelhetők és átláthatók az ügyviteli folyamatok. Szuperkönnyű készlet- és rendeléskezelést biztosítunk minden webáruház admin felületén. Profi csomagunkban funkciókra kiterjedő jogosultságrendszert biztosítunk, megkönnyítve a csapatmunkát. Korlátlan mennyiségű felhasználó hozható létre, és beállítás esetén mindenki csak a számára szükséges információkhoz, modulokhoz férhet hozzá.

3.

Teljes körű beüzemelés külön költségek nélkül

A webáruházat kulcsrakészen adjuk át, ami azt jelenti, hogy igényeidre szabjuk a kinézetet, vállalkozásodhoz illő grafikai anyaggal töltjük fel a rendszert és minden ügyviteli beállítást elvégzünk. Igényeidnek megfelelően összekötjük az új webáruházad integrált rendszerekkel, mint például a Facebook, Google, Árukereső, OTP SimplePay, PayPal, Barion, GLS, vagy éppen a Számlázz.hu. Létrehozzuk a szállítási és fizetési módokat, feltöltjük a vállalkozás bemutatkozását és a cégadatokat, elkészítjük a szükséges aloldalakat, beállítjuk a kategóriarendszert és feltöltjük az első termékeket is.

4.

Ügyfélközpontú, ingyenes terméktámogatás

A webáruház kezelésére személyesen vagy videóhívásban megtanítunk, amit tartalmaz a vételár. Meglátod, tényleg nagyon szuper az admin felület, nagyon sokrétűen testre szabható és egyszerű a rendszer kezelése. Az üzemelés támogatásához ingyenes ügyfélszolgálatot biztosítunk, bármikor felkeresheted ügyfélszolgálatunkat az erre a célra készített modul segítségével. Garantáltan nem lesznek megoldatlan problémáid.

Célunk, hogy minden partnerünk számára a vállalkozásához tökéletesen illeszkedő értékesítési rendszert készítsünk, és hosszútávon megbízható partnerek legyünk az üzemeltetésben, a fejlesztésben és a vevőszerzésben is.

Szolgáltatásaink

Egyedi fejlesztések és marketingfeladatok ellátása

Egyedi igényekre szabott webáruház-funkciók fejlesztése mellett bármilyen más rendszerrel való kommunikáció kialakítását is elvégezzük.

Egyedi adatkezelés

Adatbázis integrálás

Webáruházak költöztetése

Egyedi funkciók fejlesztése

Vállalatirányítási kapcsolat

Egyéb fizetési megoldások

Egyéb szállítási megoldások

Webáruház marketingfeladatok ellátása. Marketingcélú szövegek és grafikai anyagok készítése, Facebook és Google hirdetéskezelés.

Marketing szövegírás

Grafikai anyag készítés

Kreatív hirdetéskészítés

Facebook hirdetéskezelés

Google hirdetéskezelés

Marketingterv készítés

Webáruház marketingfeladatok

Ingyenes terméktámogatás és ügyfélszolgálat!

Garantáljuk a rendelkezésre állást és ügyfélszolgálatot biztosítunk.

Hogyan lesz egyedi, kulcsrakész webáruházad?

Webáruházat készíteni nem olyan nehéz dolog, de vállalkozásra szabott webáruházat létrehozni, ami segít a piacod egyik legjobb online kereskedőjévé válni, már nem olyan egyszerű feladat. A cél eléréséhez a vásárlóidat és a vállalkozásod ügymenetét is magas szinten kiszolgáló rendszerre van szükség.

Ajánlatkérés után felvesszük veled a kapcsolatot, majd komplett ajánlatot készítünk, mely részletesen tartalmazza a választott csomagban szereplő funkciókat és szolgáltatásokat. A biztos siker érdekében ajánlatunk igény szerint tartalmazhat egyedi fejlesztéseket, külső szolgáltatókkal, vállalatirányítási rendszerrel való kapcsolat kialakítását és marketingtámogatást is.

1. Ajánlatkérés és kapcsolatfelvétel

Küldd el ajánlatkérésed, és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.
Ajánlatkészítés előtt a webáruházad tekintetében beszélgetünk az alábbiakról:

 • Termékekről, termékkategóriákról
 • Szállítási módokról és beállításokról
 • Számlázási és fizetési módokról
 • Marketingeszközökről és beállításukról
 • Egyéb egyedi fejlesztési igényekről

2. Egyedi ajánlat készítése

A csomagajánlatok komplett webáruházak vállalkozásodra szabva, így ha nem lesz különösebb kérésed, igényed az ajánlatkészítést megelőző beszélgetésünk során, az ajánlatunk a választott csomagot fogja részletesen tartalmazni.

Előfordulhatnak egyedi igények, melyek megoldására külön ajánlatot teszünk. Ilyenkor egyedi fejlesztésre, külső rendszerekkel való kapcsolatépítésre és marketingtámogatásra is elkészítjük ajánlatunkat, hogy a legtöbbet hozhasd ki webáruházadból.

3. Megrendelést követően a rendszer beüzemelése

Webáruházainkat kulcsrakészen adjuk át, ami azt jelenti, hogy minden csomagajánlat tartalmazza a teljes körű vállalkozásra igazítást és a beüzemelést.

 • Tárhely, domain ügyintézés és a webáruház-rendszer telepítése
 • A webáruház egyedi kinézetének kialakítása a vállalkozásra szabva
 • Létrehozzuk a menürendszert és az alap kategóriafát
 • Igény esetén feltöltjük az első termékeket
 • Elvégezzük a szállítási, számlázási és fizetési beállításokat
 • Beállítunk Facebook, Google és egyéb marketingeszközöket
 • 2x2 óra webáruház admin oktatás videóhívásban vagy személyesen
 • Ingyenes terméktámogatás és ügyfélszolgálat

Az oldal használatával elfogadod a cookie-kat és az

Általános Felhasználói Szabályzatot. (ÁFSZ)

Az oldal használatával elfogadod a cookie-kat és az

Általános Felhasználói Szabályzatot. (ÁFSZ)