NetProfil.hu

array(0) { }

SZÁMÍTHATSZ RÁNK!

Folyamatos terméktámogatás és segítőkész ügyfélszolgálat.

Támogatás

Bármilyen kérdésed is legyen az e-kereskedelemmel vagy a webáruház üzemeltetésével kapcsolatban, számíthatsz ránk. Mindenben támogatjuk ügyfeleinket, ami a sikeres online jelenléthez kell. Minden nálunk vásárolt webáruházat ingyenes terméktámogatásban részesítünk. Egy kézben tartjuk a dolgokat, amivel rengeteg energiát spórolunk meg neked. Nem kell összehangolnod a marketinges, a grafikus és a webfejlesztő munkáját, hiszen elég csak velünk megbeszélned, mit szeretnél, és minőségi módon kivitelezzük elképzeléseidet.

Terméktámogatás

Folyamatos fejlesztések

Rendszerünk a lehető legfrissebb, és mindent tartalmaz, ami 2022-ben az online értékesítéshez kell. De a világ rohamosan fejlődik, és évről évre új megoldások jelennek meg a digitális térben. A fejlődés nem marad el, hiszen mi is szeretjük tartani a lépést az innovatív megoldások integrálásával. Rendszeresen fejlesztünk új funkciókat annak érdekében, hogy a jövőbeli kihívásoknak és trendeknek is meg tudjunk felelni. Biztos lehetsz benne, hogy 5-10 év múlva is minden igényt kielégítő, modern webáruházad lehet a rendszer lecserélése nélkül. Az új funkciókról és fejlesztésekről értesítünk és Te döntöd el, hogy melyiket vásárolod meg webáruházadba.

Rendszeres csomagfrissítések

A nálunk vásárolt webáruházak nem évülnek el. Rendszereinket folyamatosan frissítjük, és garantáljuk a szolgáltatás elérhetőségét minden webáruháztulajdonos számára. Sok év elteltével is garantáltan működni fog minden funkció, amit a megvásárolt áruházcsomagod tartalmaz.

Folyamatosan bővülő súgó

Terméktámogatásunk fontos eleme a webáruház rendszerébe integrált súgó szolgáltatásunk. A webáruház funkcióit részletesen ismertetjük, és segítünk ügyfeleinknek megismerni a rendszerben rejlő lehetőségeket. A súgót folyamatosan bővítjük, így mindig naprakész lehetsz a webáruház üzemeltetéséhez szükséges információk terén.

Ingyenes ügyfélszolgálat

Webáruházainkban admin felületről elérhető az ügyfélszolgálati kapcsolatfelvétel. Amennyiben a súgóban nem találod a választ valamilyen funkcióval vagy az áruház kezelésével kapcsolatban, könnyen és gyorsan felveheted velünk a kapcsolatot - rövid időn belül segítünk. Sürgős esetben telefonon is elérhetőek vagyunk, az ügyfélszolgálati telefonszámunkat is a rendszeren belül, az „ügyfélszolgálat” modulban találod.

Vágj bele az e-kereskedelembe saját webáruházzal!

A NetProfil webáruház egy magyar kiskereskedelmi piacra optimalizált rendszer.

Webáruház-üzemeltetés

Termékkategória menedzsment

A webáruház-felépítés és a sikeres értékesítés egyik alappillére, hogy kidolgozott, átlátható és könnyen kezelhető termékkategória-rendszerrel rendelkezz. Nagyon fontos, hogy a kínálatod könnyen értelmezhető legyen a vásárlók számára, és gyorsan megtalálják, amit keresnek. Az alap kategóriafát a webáruház beüzemelésénél ingyenesen létrehozzuk számodra, de igény esetén széles termékkínálatot lefedő rendszereket is felépítünk egyedi ajánlat alapján.

Termékfotózás és feltöltés

A sikeres értékesítést nagyban elősegíti, ha termékeidről a lehető legtöbb hasznos információt feltöltöd, és igényes termékképeket alkalmazol. Ez nagyban megkönnyíti a vásárlók konvertálását. A webáruház létrehozásával feltöltjük első termékeidet a rendszerbe, de ahhoz, hogy a teljes kínálatod elérhető legyen, a többi termékedet neked vagy alkalmazottaidnak kell feltölteni az áruházba. Igény esetén profi termékképeket készítünk, és részletes adatokkal fel is töltjük a rendszerbe a termékeidet. A termékképkészítést és termékfeltöltést egyedi ajánlat alapján tudjuk elvégezni, mert minden vállalkozás kínálata más és más termékadatok rögzítését igényli, így egy-egy termék létrehozása munkaidő alapján 1000 Ft-tól 4000-5000 Ft is lehet.

Webáruház arculat kialakítása

Hozd ki a maximumot webáruházadból teljesen egyedi dizájnnal, melyet célzottan a célközönségedre optimalizálunk. Vannak elképzeléseid, hogy milyen legyen a weboldalad? Mondd el nekünk és elkészítjük, majd közösen finomhangoljuk egyedi látványterved. A webáruházat az elkészült tervek alapján készítjük el számodra.

Vevőszerző szolgáltatások a sikeres üzemelésért!

Bízd ránk a Facebook és Google hirdetéseket! Vásárlókat szerzünk vállalkozásodnak!

Vevőszerzés, marketingtámogatás

Marketing-üzemeltetés

Facebook és Google hirdetések, kampányok segítségével szerzünk vállalkozásodnak új ügyfeleket. Hirdesd segítségünkkel vállalkozásod, bízd ránk a vevőszerzést is! Elkészítjük a grafikai anyagot, a hirdetési szövegeket, és kezeljük a hirdetési felületeket. Akár egy általános webáruház-hirdetésről, akár konkrét termékpromócióról legyen szó, számíthatsz a segítségünkre.

Marketingütemterv-készítés

Rendszeres marketing-költségvetéssel rendelkező vállalkozásoknak negyedéves vagy éves marketingtervet állítunk össze. A teljesítmény és a megtérülés mérése érdekében rendszeresen riportokat készítünk. A riportokat elemezzük, majd optimalizáljuk a marketingtevékenységeket a hatékonyság növelése érdekében.

Van már webáruházad, de a siker várat magára?

Vásárolj NetProfil webáruházat, termelj több bevételt, mint eddig bármikor!

Fejlesztői támogatás

Egyedi webáruház-fejlesztés

Ha vannak ötleteid, egyedi igényeid a funkciók kialakítására a webáruházban vagy az admin felületre, az ügyvitel támogatására, akkor szívesen megvalósítjuk azokat. Telefonos vagy személyes megbeszélés alkalmával felmérjük a feladatot és pár napon belül küldjük a projektre szabott árajánlatunkat. Nincsenek korlátok, bármilyen funkciót képesek vagyunk megtervezni, elkészíteni és beépíteni rendszereinkbe.

Külső szolgáltatókkal való kapcsolat kiépítése

Webáruházainkat egyedi igényeidnek megfelelően külső szolgáltatók rendszerével is összeköthetjük. Kérd egyedi ajánlatunkat vállalatirányítási rendszerek vagy egyéb, számodra hasznos külső szolgáltatók integrálásához.

Az oldal használatával elfogadod a cookie-kat és az

Általános Felhasználói Szabályzatot. (ÁFSZ)

Az oldal használatával elfogadod a cookie-kat és az

Általános Felhasználói Szabályzatot. (ÁFSZ)