NetProfil.hu

array(0) { }

Webáruházat készítünk!

Tekintsd meg csomagajánlatainkat!

Csomagajánlatok

Üdvözöllek a NetProfil honlapján!

Máriássy Dávid vagyok, a Netprofil Kft. ügyvezetője és tulajdonosa. 2012 óta foglalkozom webfejlesztéssel és vállalkozások digitális megjelenésével kapcsolatos projektek menedzselésével. 2021-ben megalapítottam a Netprofil Kft.-t, hogy saját fejlesztő- és marketingcsapatommal szolgáljam ki a KKV szektor szereplőit. Korábbi munkáink és tapasztalataink alapján elkészítettük széles körű felhasználásra optimalizált rendszerünket, melyet 2022 őszétől kompakt csomagajánlatokban kínálunk ügyfeleinknek.

Célkitűzésem, hogy a Netprofil Kft. munkatársaival együtt a vállalkozás jó hírnevét öregbítő módon szolgáljuk ki ügyfeleinket. Sikerünk záloga, hogy minden esetben törekszünk ügyfeleink nyereségességének növelésére. Ehhez tudásunk legjavát adjuk, és egy megrendelőnket sem hagyjuk elégedetlenül.

Ajánlataink között a KKV szektor minden szereplője megtalálhatja a számítását. A megvásárolt webáruházak bármikor továbbfejleszthetők, egyedi funkciókkal és integrációkkal bővíthetők, melyek elkészítésére igény szerint egyedi ajánlatot adunk.

Azért vagyunk értékesek partnereink számára, mert nem csak prémium webáruházat készítünk és értékesítünk. Vevőszerzésben, online marketingtevékenységekben és a webáruházak ügyviteli folyamatainak támogatásában is tapasztaltak vagyunk. Egyedi igények alapján minden olyan feladatot ellátunk, ami a sikeres online jelenléthez kell. Egy kézben tartjuk a dolgokat, ezzel rengeteg erőforrást spórolunk meg ügyfeleinknek.

Alap értékeink

1.

Megbízhatóság

Garanciát vállalunk az elkészített rendszerekre, és mindig a megbeszélt határidőket betartva adjuk át az elvállalt munkát. Ügyfélközpontúan dolgozunk, számíthatsz ránk a mindennapokban. Hosszútávú sikeres együttműködésre törekszünk.

2.

Segítőkészség

Mindent megteszünk, hogy a vállalkozás igényeit maximálisan kiszolgáló weboldalt, webáruházat készítsünk ügyfeleinknek. A siker érdekében szolgáltatásainkkal mindig készen állunk segíteni az üzemeltetésben, a vevőszerzésben és a fejlesztésben.

3.

Szakértelem

Több mint tíz éves tapasztalattal rendelkezünk egyedi rendszerek, webáruházak fejlesztésében és marketingtámogatásában. Folyamatosan képezzük magunkat, hogy a modern kor új kihívásait is gördülékenyen oldjuk meg ügyfeleink számára.

4.

Rugalmasság

Teljes körű támogatást nyújtunk, sürgős esetben akár azonnal rendelkezésre állunk. Rugalmasan végezzük a munkánkat, és mindig törekszünk a legjobb megoldások gyors alkalmazására.

5.

Elhivatottság

Akár webáruház készítésről, vagy marketingtámogatásról van szó, eredményorientáltan és felelősségteljesen dolgozunk. Büszkék vagyunk rá, hogy munkánkkal nyereséget termelünk és fejlődésben tartjuk ügyfeleinket.

Dolgozzunk együtt webáruházad elkészítésén!

Kulcsrakész, vállalkozásodra optimalizált webáruházat készítünk.

Az oldal használatával elfogadod a cookie-kat és az

Általános Felhasználói Szabályzatot. (ÁFSZ)

Az oldal használatával elfogadod a cookie-kat és az

Általános Felhasználói Szabályzatot. (ÁFSZ)