X
array(0) { }

Marketing

Marketing menedzsment

Ügyfélszerző marketing tevékenységeid bízd a NetProfil -ra.

Menedzseljük Google Ads fiókod és hatékony munkánkkal előkelő helyre jutattjuk vállalkozásod a Google keresési találataiban.

Facebook, Instagram és YouTube kampányokat menedzselünk. Tervektől a kivitelezésen át az analitikai adatok elemzéséig, azok átadásáig mindenben számíthatsz a segítségünkre.

Bízd ránk hirdetéseid, PPC kampányaid menedzselését. Tapasztalatunkkal sok időt és pénzt spórolunk meg számodra. Hatékony stratégiát dolgozunk ki Neked és tudásunk legjavával rendszeresen menedzseljük projektedet. Pontos adatokon alapuló beszámolót készítünk, mely segít az üzleti döntések meghozatalában.

A NetProfil teljes körű marketing szolgáltatásával kiemelkedhetsz a tömegből és akár megtöbbszörözheted ügyfeleid számát!

Kérd egyedi árajánlatunkat hatékony marketingmenedzsmentre!

Ajánlatkérés Honlapkészítés

Közösségi média menedzsment

A NetProfil igényes, impozáns és tartalomdús marketinganyagokat készít partnereinek és menedzseli a vevőszerzéshez szükséges médiaplatformokon.

Bízd ránk YouTube, Facebook és Instragram közösségi oldalaid menedzselését. Professzionális tartalommal, nyereményjátékokkal és közösségépítő tevékenységekkel szerzünk rajongókat, vevőket és partnereket számodra! Segítséget nyújtunk az arculatod kialakításában, reális célokat határozunk meg és hatékony rendszert építünk a megvalósítására.

A NetProfil csapata azért dolgozik, hogy a marketingbe fektetett költséged ne váljon kiadássá, hanem bevételt szerző befektetés legyen. Vállalkozásod a legjobbak és legnyereségessebek között legyen a piacodon.

Bízd médiatartalmad elkészítését és profiljaid kezelését a NetProfil csapatára.

Impozáns arculatot, rajongótábort és közösséget építünk számodra, melyet helyesen kihasználva dinamikusan fejlődhetsz.

Ajánlatkérés Multimédia

Marketingterv készítése

A NetProfil költségvetésedhez mérten készíti el a legoptimálisabb marketingstratégiát számodra.

Egy vállalkozás terv nélkül csupán szerencsevadász vakrepülésnek minősül. Marketingtervre minden vállalkozásnak szüksége van, hogy kiszámíthatóan és stabilan fejlődhessen. Tudjuk, milyen fontos a kiszámíthatóság és az ütemezhetőség egy vállalkozás számára. Fejlődőképes, stabil terveket készítünk számodra, hogy ne érjen nagy meglepetés céged jövőjét illetően.

Vállalkozások éves marketingtervét, eseti kampánytervét készítjük el.

Hatékony marketinggel folyamatosan bővítheted ügyfélkörödet. Stabil online közösség kialakítása állandó bevételt és valós értéket teremt vállalkozásodnak, mely jelentős versenyelőnyt is jelenthet iparágadban. A marketing nem költség, hanem befektetés. Igyekszünk minden reklámtevékenységre elköltött pénzed olyan hatékonyan felhasználni, hogy hamar érzékeld munkánk megtérülését.

A NetProfil csapata pontosan kidolgozott rendszer alapján, terveidhez igazodva elkészíti vállalkozásod éves marketingtervét, eseti kampánytervét.

Kérd árajánlatunkat és ingyenes személyes konzultációinkat!

Ajánlatkérés NetProfil

Adatkezelési szolgáltatás

A NetProfil csapata komplex háttértámogatást nyújt.

Az online jelenléted megfelelő képviselete együtt jár különböző kötelezettségekkel, mint jogi nyilatkozatok és felhasználói szabályzatok biztosítása. Ezek beszerzését, elkészíttetését a NetProfil biztosítja partnerei számára.

Honlapodnak, online jelenlétednek akkor van igazán értelme, ha mindig friss és naprakész adatokat tudsz szolgáltatni látogatóidnak, vásárlóidnak, partnereidnek. A NetProfil tartalomfeltöltő szolgáltatása a naprakész, innovatív, friss tartalom rendszeres megjelenését biztosítja számodra.

Vállaljuk adatbázisok karbantartását, rendszeres felügyeletét és biztonsági mentését. Sosem lehetnek eléggé biztonságban adataid. Többszörösen védett szervereken is lehetnek gondok. A NetProfil ezen adatkezelési szolgáltatásával 100%-ban garantálja adataid biztonságát és bárminemű vész esetén való visszaszolgáltatását, a rendszer helyreállítását.

Segítünk a legtöbbet kihozni elképzelésedből!

Gondtalan üzemeltetés a NetProfil szolgáltatásaival:

Ajánlatkérés Multimédia

Bővítsd ügyfélkörödet dinamikusan!

Marketing tevékenységed bízd a NetProfil -ra!

Marketing

Ügyfélközpontú, lenyűgöző megjelenés!

Gondosan megtervezett honlapok a NetProfil -tól.

Ajánlatkérés Honlap árak

Színvonalas médiatartalmat készítünk!

Videógyártás és animáció készítés!

Multimédia

Az oldal használatával elfogadod a cookie-kat és az

Általános Felhasználói Szabályzatot. (ÁFSZ)

Az oldal használatával elfogadod a cookie-kat és az

Általános Felhasználói Szabályzatot. (ÁFSZ)