NetProfil.hu

array(0) { }

NetProfil Referenciák

Elkészült áruházak, amikre büszkék vagyunk!

Méréstechnikai eszközök

NetProfil KEZDŐ webáruházcsomag

Az atestore.hu webáruház készítése

Az ATESTOR Kft. méréstechnikai megoldásokkal és az ehhez kapcsolódó tesztberendezések értékesítésével foglalkozik. Webáruházuk elkészítése során kisebb egyedi fejlesztésekkel egészítettünk ki egy NetProfil Kezdő webáruházcsomagot. A vállalkozás csak cégeknek értékesít, így olyan kéréssel fordultak hozzánk, hogy a termékek árait, csak regisztrált felhasználók láthassák és csak céges ügyfeleket engedjünk regisztrálni. Emellett a nagyszámú termékek importálását tettük lehetővé egyedi Excel fájlból, valamint néhány funkciót integráltunk a nagyobb NetProfil csomagajánlatok funkciólistájából.

Megnézem

Autófestékek, autókozmetikai termékek

NetProfil HALADÓ webáruházcsomag

Az autofestekaruhaz.hu webáruház készítése

A Kele-Car Kft. azzal a kéréssel fordult hozzánk, hogy régi, elavult webáruházukat készítsük el modern, megújult formában. A fejlesztés során egyedi fejlesztésekkel egészítettük ki a NetProfil Haladó webáruházcsomagot. A régi webáruházból áthoztuk a felhasználói fiókokat az új rendszerbe. Egyedi termékimportot készítettünk és összekötöttük a rendszert a vállalkozás által használt NaturaSoft készletkezelő rendszerrel. Emellett fejlesztettünk egyedi kevert színek rendeléséhez olyan terméktípust, ahol a vásárlók megadhatják autójuk márkáját és színkódját a rendeléshez.

Megnézem

Baba és kisgyermek termékek

NetProfil HALADÓ webáruházcsomag

Az babyonlineshop.hu webáruház készítése

Szilvia egyéni vállalkozó, akivel már régebb óta kapcsolatban voltunk, egy másik webáruházához készítettünk Facebook és Google hirdetéseket. Az új webáruházötlet egy dropshipping megoldással üzemelő baba termékeket értékesítő felület volt, melynek elkészítésével minket bízott meg. A külső partner webáruházból való termékimporthoz a NetProfil Haladó csomaghoz fejlesztettünk egy dropshipping modult, ami a termékek importálásában, kezelésében és árazásában nyújt segítséget. Pár kattintással beállítható a felület és pár perc alatt több mint 10.000 termék lett elérhető a webáruházban saját készletek nélkül.

Megnézem

Dolgozzunk együtt webáruházad elkészítésén!

Kulcsrakész, vállalkozásodra optimalizált webáruházat készítünk.

Paprikaőrlemény és egyedi fűszerek

NetProfil Egyedi fejlesztés

A bio-fuszer.hu webáruház készítése

A Biofűszer Kft. egyedi honlapjának és webáruházának készítése az egyik legkedvesebb munkánk volt az utóbbi években. Szuper volt a közös munka Erikával és Zsolttal, akik elhivatott paprikatermelők és valóban kiváló minőségű termékeket értékesítenek webáruházukban. Örülünk, hogy mi készíthettük el a digitális értékesítésükhöz szükséges webáruházat.

Megnézem

Klímák és hőszivattyúk

NetProfil KEZDŐ webáruházcsomag

A bsztklima.hu webáruház készítése

A BSZT Energia Kft. egy újonnan induló vállalkozás, amely klímák és hűszivattyúk értékesítésével foglalkozik. Bár a vállalkozás új, Szilveszter igen tapasztalt a szakmájában. Szerettük ezt a munkát, hamar megtaláltuk a közös hangot és viszonylag gyorsan személyre szabtuk a webáruházat. Pár apróságot fejlesztettünk, mint például a termékmásolás lehetőségét, annak érdekében, hogy a sok nagyon hasonló paraméterekkel rendelkező termék létrehozása gördülékeny és gyors legyen.

Megnézem

Utazások, meccsjegyek és múzeumbelépők

NetProfil Egyedi fejlesztés

Az eldat.hu webáruház készítése

A Milan Ticket Shop Kft. már több évtizede utazások szervezésével és jegyek értékesítésével foglalkozik. Attilával egy korábbi marketing projekt során ismerkedtünk meg és nagy örömünkre szolgált, hogy minket bízott meg egyedi áruházának elkészítésével. Egyszerű, letisztult felületet kért tőlünk, és fejlesztési igényként a különböző terméktípusok váltását jelölte meg. Az adott meccsre szóló jegyek különböző árakon léteznek, ezeket kellett egy felületen kezelnünk. A termékvariáns funkció elkészítésével töredékére csökkentettük a feltöltendő termékek számát, így mind az üzemeltetőnek, mind a vásárlóknak átláthatóbb és könnyebb kezelést biztosítottunk.

Megnézem

Van már webáruházad, de a siker várat magára?

Vásárolj NetProfil webáruházat, termelj több bevételt, mint eddig bármikor!

Logisztikai megrendelőfelület, használt bútor webáruház

NetProfil Egyedi fejlesztés

A gsegedero.hu és a logisztika.gsegedero.hu webáruházak készítése

A G-segéderő Kft. szállítmányozással, raktározással és használt bútorokkal foglalkozó vállalkozás. Egyszerre két webáruházat készítettünk. A fő projekt egy bizonylatalapú készletkezelést igénylő raktározási és logisztikai rendszer, a másik egy vállalkozói szolgáltató oldal, melyet egy kis használt bútor webáruházzal együtt készítettünk el. A logisztikával kapcsolatos áruház egy zárt rendszer, melyet partnerével, egy turisztikai vállalkozással együtt használnak és több száz termék rendelésére, kiszállítására, beraktározására használnak. Nagyon szeretik a rendszert, ami nagy elismerés számunkra. Folyamatos kapcsolatban vagyunk és rendszeresen készítünk kisebb fejlesztéseket egyedi rendszerükhöz.

Megnézem

Antikvárium könyvesbolt

NetProfil HALADÓ webáruházcsomag

A koborloantikvarium.hu webáruház készítése

Judit egyéni vállalkozó, aki óriási készlettel rendelkező antikváriumot üzemeltet. Olyan pontos elképzelése volt a megálmodott webáruházról, hogy szinte már majdnem egyedi fejlesztést készítettünk, de végül egy NetProfil Haladó webáruházcsomagra építettük a kívánt funkciókat és fejlesztéseket. Számtalan egyedi igényt kiszolgáltunk a fejlesztés során, melyek közül talán a legjelentősebbek az előjegyzés modul, az egyedi igényekre szabott részletes keresés funkció és az admin felületről kezelhető készletkezelő pénztár modul, mely egy vonalkód olvasó segítségével könnyedén realizálja a bolti értékesítést a webáruház készletében.

Megnézem

Élelmiszer és háztartási szerek

NetProfil Egyedi fejlesztés

Az osszegyujto.hu webáruház készítése

A Gangl és Társa Kft. főként édességek, kávék és rágcsálnivalók kis- és nagykereskedelmével foglalkozik. Webáruházuk elkészítésekor még nem voltak csomagajánlatok, de pár funkciót leszámítva egy Profi csomagról beszélhetünk. A fejlesztés legfőbb igénye a gyűjtős értékesítési lehetőség volt, ami azt jelenti, hogy egy-egy termékből könnyen kosárba lehessen tenni kartonnal, zsugorral, dobozzal vagy bármilyen gyűjtő egységben meghatározott mennyiséggel. A webáruház neve is erre az értékesítési stratégiára alapul, így lett ÖsszeGyűjtő.hu. Szerettük ezt a fejlesztést, Nikivel és Zolival könnyű volt a közös munka. Számtalan kisebb fejlesztést készítettünk, amely a jelenlegi rendszerünk szerves részét képezik.

Megnézem

Vágj bele az e-kereskedelembe saját webáruházzal!

A NetProfil webáruház egy magyar kiskereskedelmi piacra optimalizált rendszer.

Az oldal használatával elfogadod a cookie-kat és az

Általános Felhasználói Szabályzatot. (ÁFSZ)

Az oldal használatával elfogadod a cookie-kat és az

Általános Felhasználói Szabályzatot. (ÁFSZ)