NetProfil.hu

array(0) { }

Egyedi fejlesztés

Fejleszd weboldalad igényed szerint!

Egyedi funkció fejlesztése

Egyedi ügymeneted van a vállalkozásodban és szeretnéd ezt megfelelően kezelni az online értékesítésben is? Szinte bármilyen funkciót elkészítünk elképzelésed és igényeidnek megfelelően. Fontos, hogy tudd, mit szeretnél elérni pontosan, a mikéntjét majd mi megtervezzük és lefejlesztjük a funkciót webáruházadba, weboldaladba.

Kérd ajánlatunkat egyedi funkció fejlesztésére az oldal alján található űrlap kitöltésével!

Vállalatirányítási rendszer integráció

Évek, évtizedek óta egy adott vállalatirányítási, vagy készletkezelő rendszert használsz és szeretnéd ezt összekötni webáruházaddal? A NetProfil webáruházakkal ennek semmi akadálya nincsen. Egyedi összeköttetések kiépítését is vállaljuk. Legyen szó ügyfelek, termékadatok, vagy aktuális készletadatok automatikus szinkronizálásáról, számíthatsz a segítségünkre. Kérd egyedi ajánlatunkat a kívánt rendszerrel való összeköttetés kiépítésére!

Számlázási, fizetési, vagy szállítási mód integráció

A külső ügyviteli szolgáltatások integrálása nagymértékben megkönnyítheti a webáruházzal kapcsolatos mindennapi ügyvitelt. Folyamatosan bővítjük és fejlesztjük a kapcsolatokat, de manapság olyan sokféle szolgáltató létezik és folyamatosan bővülnek a lehetőségek, hogy biztosan sosem lesz minden lehetőség integrálva.

Ha olyan rendszert használsz, vagy használnál, ami nem elérhető jelenleg a NetProfil rendszerben és szeretnéd, hogy a webáruházaddal összekössük és automatizáljuk a kommunikációt, kérd ajánlatunkat a kapcsolat kiépítésére!

Webáruházrendszer funkcióbővítés

A NetProfil webáruházat három különböző csomagajánlatban lehet megvásárolni. Ezen csomagok között a legfőbb különbség, hogy különböző ügyviteli szolgáltatások érhetőek el a különböző csomagokban. Van lehetőség a csomagok között váltani, de néha elegendő egy-két funkcióval bővíteni a meglévőt. Ezért adunk lehetőséget webáruházanként maximum 3 funkció megvásárlására a nagyobb csomagajánlatokból.

KEZDŐ, vagy HALADÓ webáruházad van és szeretnél funkciót vásárolni a nagyobb csomagokból? Kérd ajánlatunkat az alábbi űrlap kitöltésével!

Kérd ajánlatunkat az űrlap kitöltésével!

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés után

Az ajánlatkérést követően automatikusan küldünk egy emailt, melyben egy linkre kattintva megadhatod a tervezett projekt adatait.

Felvesszük veled a kapcsolatot, beszélgetünk a lehetőségekről.

A beszélgetés során felmérjük, céljaidhoz mérten mit javaslunk, és szükséged van-e még valamire.

Teljes körű ajánlatot készítünk fejlesztésed, funkcióbővítésed elkészítésére és kivitelezésére.

Pár napon belül küldjük vállalkozásodra szabott, kötelezettségmentes és ingyenes ajánlatunkat.

Az oldal használatával elfogadod a cookie-kat és az

Általános Felhasználói Szabályzatot. (ÁFSZ)

Az oldal használatával elfogadod a cookie-kat és az

Általános Felhasználói Szabályzatot. (ÁFSZ)